0
Košarka

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, cetvrtfinale Crvena Zvezda - Borac Cacak kosarka, Nis, Srbija 16.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEJAN MIJATOVIĆ POSLE ZVEZDE: „Skraćena rotacija je uticala na rezultat, Zvezda i Partizan finale pre finala“!

Objavljeno: 16.02.23 u 21:00

Mijatović je čestitao „crveno-belima“ na zasluženoj pobedi

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac iz Čačka 89:64 u okviru četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. „Crveno-bele“ sutra očekuje u polufinalu večiti derbi.

Svoje viđenje meča izneo je trener ekipe iz Čačka, Dejan Mijatović.

Čestitao bih Zvezdi na zasluženoj pobedi, mi smo došli ovde sa namerom da pariramo Zvezdi, da ostanemo što duže u fokusu, imali smo hendikep taj što su Sava Lešić, Čarapić, Petrović, imali visoku temperaturu, doputovali smo sa deset igrača, otvorili smo kako treba, čvrstom odbranom, disciplinovano, kontrolisali smo skok. Kratka rotacija je doprinela rezultatu, Zvezda ima dosta dužu rotaciju, izmenama drži energiju. U trećoj četvrtini smo počeli da padamo, ja uvek podvlačim ono što treba u ovim utakmicama. Čeka nas mnogo toga u ABA ligi, izašli smo da se suprotstavimo, da pokažemo i sportski motiv i odnos i odgovornost prema publici, da odigramo na pravi način. To će biti finale pre finala, Zvezda i Partizan, a mi se okrećemo obavezama 3. marta, na utakmice u borbi za opstanak u ABA ligi – rekao je Mijatović.

VESTI O KUPU RADIVOJA KORAĆA:

Košarkaš Borca, Marko Radonjić, poželeo je sreću Zvezdi u nastavku takmičenja i dodao da se njegova ekipa okreće obavezama u ABA ligi.

Mi smo došli ovde u oslabljenom sastavu, imamo par bolesnih igrača, hteli smo da pružimo otpor Zvezdi, odigrali smo dobro prvo poluvreme i pokazali da možemo da igramo sa svim protivnicima, želim im sreću sa narednim protivnicima, a mi se okrećemo ABA ligi gde pokušavamo da izborimo opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter