0
Domaći fudbal

Irakli Azarov Crvena Zvezda - Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

AZAROV JASAN: „Očekujem punu Marakanu protiv Čukaričkog i Partizana!“

Objavljeno: 16.02.23 u 19:15

Poziva navijače da dođu!

Fudbaleri Crvene zvezde prošlog vikenda ubedljivo su savladali Voždovac sa 6:0 i tako došli do prve pobede u prolećnom delu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Za vikend ih očekuje meč protiv Čukaričkog, a prvotimac crveno-belih, Irakli Azarov, čuo je za akciju kluba da ko kupi kartu za meč protiv Brđana, dobija ulaznicu i za večiti derbi. S obzirom na to, mladi fudbaler očekuje punu Marakanu.

Siguran sam da će navijači ponovo napraviti sjajnu atmosferu i da ćemo na krilima podrške sa tribina upisati nova tri boda koja su nam izuzetno važna u borbi za titulu. Čuo sam i za akciju po kojoj će svi oni koji očitaju ulaznicu u meču sa Čukaričkim, dobiti kartu i za večiti derbi, tako da očekujem punu Marakanu u naredne dve utakmice, dok nas u međuvremenu čeka duel sa Javorom. Svakako, idemo na pobedu u svakoj utakmici, to se podrazumeva, a dovoljno dugo sam u klubu da sam svestan ambicija i očekivanja. Poštujemo Čukarički, sa razlogom su u vrhu srpskog fudbala dugi niz godina, ali znamo da se od nas očekuju pobede. – započeo je mladi bek.

Irakli Azarov Crvena Zvezda – Koper, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 21 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

U poslednje vreme, Irakli je sve bolji na terenu, a ne krije da mu prija rad sa trenerom Milojevićem.

Prija mi rad sa trenerom Milojevićem, ali i podrška saigrača koja je uvek prisutna. Lepo se osećam u Zvezdi i mislim da se to primeti na terenu, tako da očekujem još bolje partije od one protiv Voždovca. Ta utakmica će mi sigurno zauvek ostati u sećanju, zbog neverovatne atmosfere koju su napravili naši navijači. Imao sam utisak da su 90 minuta pevali bez prestanka, a meč je bio na gostujućem terenu. Međutim, to je veličina Crvene zvezde i nešto što me čini ponosnim što sam deo ovog kluba. – jasan je Irakli.

Ciljevi kluba su dobro poznati i jasni.

Kao što rekoh, samo pobede računamo i želim da do kraja sezone napravimo niz trijumfa. Imamo dobru situaciju na tabeli, 11 bodova prednosti, ali nas to ne opušta, već motiviše da nastavimo u dobrom ritmu i osvojimo titulu. Tu je i kup, tako da, cilj je da na kraju sezone, po treći put u nizu osvojimo duplu krunu, a ja ću dati sve od sebe da moj doprinos tome bude značajan. – zaključio je Azarov.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter