0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽOC LJUT NAKON MEČA: ‘Večeras sam čuo ružne reči – Voleo bih da to prestane!’

Objavljeno: 15.02.23 u 20:54

Uprkos pobedi, bio je pomalo ljut.

Košarkaši Partizana pobedili su Spartak iz Subotice 91:69 u prvom četvrtfinalnom meču Kupa Radivoja Koraća, koji se tradicionalno održava u Nišu. Tokom duela čula su se neka ne preterano sportska skandiranja sa tribina, a sve to žestoko je osudio Željko Obradović:

‘Ja sam pre godinu i po dana došao u Partizan i sa velikim ponosom govorio zbog čega sam se vratio. Naveo sam neke stvari, kako bih voleo da izgleda Partizan, da navijači bodre naš tim, da ostave provokacije, bacanje predmeta po strani.

FOTO: twitter/@PartizanBC

Večeras sam čuo ružne reči. Voleo bih da to prestane, da navijači bodre jedino naš tim. Večeras su došli u ogromnom broju, zahvaljivao sam im se na podršci svuda – i u Areni, pa i na gostovanjima. Moraju da nastave da pokazuju ljubav prema timu, ali da ne vređaju nikoga drugog nikada više.

Ovo je košarkaška utakmica. Ima mesta gde mogu da ispolje neke bilo kakve stvari koje ispoljavaju na utakmicama. Hvala svima koji su došli, želeo bih da se sve utakmice Partizana pretvore u feštu košarke. Hvala lepo.’ – rekao je šef stručnog štaba beogradskih ‘crno-belih’.

22
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter