0
Košarka

FOTO:STARSPORT

‘STRUJA’ LUKAJIĆ POSLAO PORUKU ORGANIZATORIMA: ‘Nisam čuo sebe na tajm-autu. Smanji ton muzike!’

Objavljeno: 15.02.23 u 21:54

Časno su odmeravali snage sa dosta jačim rivalom.

Košarkaši Partizana pobedili su Spartak iz Subotice 91:69 u prvom četvrtfinalnom meču Kupa Radivoja Koraća, koji se tradicionalno održava u Nišu. Nakon meča trener subotičkog tima, Željko Lukajić zvani ‘Struja’, prvo je poslao poruku organizatoru turnira:

‘Ja ću prvo da zamolim organizatore da pomognu nama trenerima, nisam sebe čuo na tajm-autima. Ja shvatam da treba to da bude šou, ali treba da se smanji ton muzike, da se pomere zvučnici. Stvarno je jako teško sve inicirati i govoriti na ovakvu buku.’ – započeo je Lukajič, da bi potom se osvrnuo na utakmicu:

‘Partizan je jak individualno, ovi rezultati što postižu nisu slučajni, tu je Željko Obradović na klupi. Ovo je utakmica koja je nagrada za nešto što je Spartaku, koji ima dobru istoriju, koji je izbacio mnogo velikih igrača, da je dobra stvar, što se Subotica vraća na mapu, da se što više gradova tako vrati, jer će to doneti širu bazu igrača.

Imali smo dosta faza kojima sam zadovoljan, dobrih situacija koje smo rešavali u napadu, ali u nekim stvarima možete da igrate koliko vam dozvoli Partizan. Mislim da je predstava bila takva da je moglo da se uživa. Partizanu čestitam na ovome i želim im uspeh, i u prvenstvu i kupu, i da dođu do fajnal-fora.’ – zaključio je popularni ‘Struja’ Lukajić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter