0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

POTRESI U PARIZU: Ukoliko ispadne od Bajerna, Galtije je bivši – na njegovo mesto dolazi čovek kojeg PSŽ dugo želi!

Objavljeno: 15.02.23 u 12:58

Videćemo da li će se desiti!

Fudbaleri Pari Sen Žermena sinoć su poraženi u prvom meču osmine finala Lige šampiona od Bajern Minhena (0:1). Tako su Parižani došli na ivicu ispadanja u ranoj fazi takmičenja, po ko zna koji put, te nezadovoljstvo samo raste.

Od početka 2023. godine Sveci su u lošoj formi, a sve se više ‘drma’ klupa Kristofa Galtijea.

Francuski mediji danas prenose kako bi ukoliko PSŽ ispadne od Bajerna, Galtije zasigurno bio bivši.

Kao prvo ime da ga zameni spominje se ni više ni manje nego Zinedin Zidan, čovek koji je sa Real Madridom imao mnogo uspeha.

Galtije nema nikakav uticaj u svlačionici. Klub se nalazi u krizi, a Galtije ne može da kontroliše velike zvezde. Čelnici PSŽ-a traže zamenu za Galtijea, posle nekih kontroverznih situacija koje su se dogodile u svlačionici šampiona Francuske. Taj čovek nije sposoban da kontroliše igrače i da bude dominantan. Čelnici PSŽ-a odavno pregovaraju sa Zidanom. Moguće je da će Galtije da bude smenjen ako PSŽ bude eliminisan iz Lige šampiona. – tvrdi francuski novinar, Eduardo Inda.

(190919) — MADRID, Sept. 19, 2019 (Xinhua) — Coach of Real Madrid Zinedine Zidane and coach of Paris Saint-Germain Thomas Tuchel look on during their Group A match at 2019-2020 UEFA Champions League in Madrid, Spain, Sept. 18, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter