0
Evrokupovi

FOTO: Borussia Dortmund @BVB/ Twitter

PLAVCI U LIGI ŠAMPIONA VIDE SPAS SEZONE: Prvi istorijski duel Borusije i Čelsija! (LŠ SASTAVI)

Objavljeno: 15.02.23 u 20:43

Sve je spremno za fudbalski spektakl!

Zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar u životu već drugi dan u nizu ponovo imaju priliku da uživaju u mečevima osmine finala Lige šampiona. Nakon uzbudljivih duela u Francuskoj i Italiji, danas je fokus na Nemačkoj i Belgiji.

Po prvi put u bogatoj istoriji oba kluba snage će odmeriti fudbaleri Borusije Dortmund i Čelsija. Utakmica na Signal Iduna Parku zakazana je za 21 čas, a glavni arbitar je Hezus Hil Manzano iz Španije. 

U isto vreme Klub Briž će na domaćem terenu pokušati da iznenadi favorizovanu Benfiku. Lisabonski gigant je zadovoljan ishodom žreba i već večeras vrema šansu za prolaz među osam najboljih na stadionu ‘Jan Brejdel’. Pravdu na meču deli čuveni italijanski sudija, Davide Masa.

DORTMUND (4-3-3): Kobel – Volf, Zule, Šloterbek, Gereiro – Džan, Belingem, Ozčan – Brant, Ale, Adejemi.

ČELSI (4-2-3-1): Arizabalaga – Džejms, Kulibali, Tijago Silva, Čilvel – Loftus-Čik, Fernandes – Zijeh, Žoao Feliks, Mudrik – Haverc.

KLUB BRIŽ (3-5-2): Minjole – Klinton Mata, Mehele, Hendri – Bjukanen, Vanaken, Odoi, Onjedika, Mejer – Lang, Sova.

BENFIKA (4-2-3-1): Vlahodimos – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Čikinjo – Aursnes, Žoao Mario, Rafa Silva – Gonkalo Ramos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter