0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

PETRIĆ GOVORIO UOČI MEČA SA ŠERIFOM: „Deportacija navijača, to nije tema za mene“! (FOTO)

Objavljeno: 15.02.23 u 18:10

Šef stučnog štaba „crno-belih“ nije želeo da odgovara na delikatna pitanja

Fudbaleri Partizana gostuju u Kišinjevu ekipi Šerifa u okviru 1/16 finala Lige konferencija a trener vicešampiona Srbije, Gordan Petrić, održao je konferenciju za medije i govorio o tome šta čeka njegovu ekipu.

Očekivano, prvo pitanje se ticalo deportacije navijača srpskog predstavnika kao i političke situacije u Moldaviji.

– Odgovoriću, pričaću škotski, ne engleski. Navijači? To nije pitanje za mene, pitajte me nešto o fudbalu – rekao je Petrić i dodao:

– Prethodnih godina, Šerif je igrao dosta dobrih utakmica u Evropi, teško je igrati protiv njih, oni imaju dosta stranaca u timu. Moraćemo da se adaptiramo, da odgovorimo na njihovu igru. Nadam se da će obe ekipe pokazati dobar fudbal. Gledao sam par njihovih utakmica tokom priprema. Ne znam ko će igrati sutra, napustilo ih je pet-šest igrača, ali koji uglavnom nisu bili nosioci igre. Igraju se dve utakmice, biće teške za obe ekipe, i za Šerif, i za nas. Videćemo za sedam-osam dana ko će biti pobednik.

Novinare je zanimalo koji bi rezultat bio pozitivan za Partizan.

– Pošto sad nema više pravila o golu na strani, možda 1:0 za nas, 1:0 za njih, ali ima dosta da se igra. Videćemo gde će nas to odvesti. Sad da kažem da će 1:0 da bude dobar rezultat, pa da bude drugačije, to ne pije vodu. Meni je najvažnije da igrači pruže maksimum na terenu.

 

FOTO: FK Partizan

 

VESTI O PARTIZANU:

Petrić se osvrnuo na težak poraz od ekipe Mladosti GAT u Humskoj i rekao je da to nema nikakve veze sa sistemom igre ili formacijom.

– Ne, nije to problem naivnost u vezi ko je izašao da igra i u kom sistemu smo igrali. Rekao sam da sam bio naivan u smislu da sam video tokom nedelje neke stvari, a nisam reagovao. Neki igrači su se sigurno opteretili treninzima van Teleoptika i to se primetilo. Te stvari su se dešavale u prošlosti i kada sam bio sa strane, pričao da to može da se reši, ali tek kad uđete u tuđe kopačke možete da vidite kakva je situacija. Sada mogu da kažem da svi koji treniraju sa privatnim trenerima da malo više obrate pažnju na sve to. To je bila neka moja naivnost koju sam primetio, ali nisam reagovao’. To se dešava. Postoje razlozi zašto se to desilo i žao mi je što ranije nisam reagovao i možda sprečio taj poraz – rekao je Petrić i dodao:

– Neće biti nekih drastičnih promena u odnosu na subotu. Svi igrači koji su u subotu izašli, zaslužili su da igraju, kao i igrači koji su nastupili u Kruševcu. Rekao sam ranije da će svi dobiti priliku, a sutra će na teren izaći prepoznatljivi tim koji je već igrao u evropskim utakmicama. Svi koji izađu, verujem da će biti spremni. Neće igrati Urošević, vratiće se Vujačić, verovatno ćemo promeniti svežinu na sredini terena, Belić se vraća i to su neke promene koje će se desiti – zaključio je strateg „Parnog valjka“.

 

FOTO: FK Partizan

 

Meč između Partizana i Šerifa je na programu u četvrtak sa početkom u 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter