0
Evrokupovi

Bibras Natkho Natcho (R) and Jovan Mituljikic during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO SE SETIO MLADOSTI PRED ŠERIF: „Tako užasna utakmica se desi jednom u nekoliko godina!“

Objavljeno: 15.02.23 u 12:10

Spremni su crno-beli za put u Kišinjev!

Fudbaleri Partizana sutra od 21 čas gostuju ekipi Šerifa u Kišinjevu u okviru baraža za osminu finala Lige konferencija.

Pred ovu utakmicu govorio je Bibras Natho, Izraelac koji je u dresu Partizana odigrao najviše utakmica u životu – 148.

Za Rubin je odigrao jedan manje, za CSKA šest manje, a 25 utakmica manje nego za matični Hapoel Tel Aviv.

Prisetio se šokantnog poraza od Mladosti GAT (0:4) za vikend u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Uvek je lepo kad podignete lestvicu u karijeri – izmamili smo Partizanovom mađioničaru osmeh i, sekund kasnije, svedočili promeni raspoloženja: – Da, rezultat za vikend nije bio shodno želji i očekivanju, ali sećam se, takođe, loših trenutaka, posle kojih treba da narasteš i preživiš. Uradiš li to, u budućnosti će da se pretvori u lepe momente. Ne možeš uvek da ređaš uspehe, nekad je potrebno da odrasteš kroz loše situacije. Zašto je to važno? Ko uspe, pokazuje karakter i nivo. – započeo je Natho.

Slobodan Urosevic (L) and Bibras Natkho Natcho during the Partizan v Novi Pazar – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

Nema sumnju u to da će crno-beli izgledati potpuno drugačije protiv Šerifa u odnosu na Mladost.

Siguran sam da nas očekuje skroz drugačiji meč: evropski, u gostima, protiv veoma jakog tima. Uveren sam da ćemo da budemo mnooogo bolji nego protiv Mladosti. Tako užasna utakmica dogodi se jednom u nekoliko godina: kad je sve protiv vas i u korist protivnika. Nadam se da je poslednja takva u mojoj karijeri i da Partizanovi navijači neće da je dožive u skorijoj budućnosti. – kazao je Izraelac.

Očekuje i drugi tip utakmice.

U Moldaviji će da bude drugi tip utakmice: nadam se i rezultatu u našu korist. – rekao je Bibras.

Na stadionu Zimbru u Kišinjevu postigao je gol protiv Sfintula koji je obezbedio Partizanu 2020. godine prolazak u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Pamtim tu utakmicu i nadam se da će rezultat da bude isti. Nije važno ko je strelac, bitnije je da ostvarimo dobar ishod i u revanšu, kod kuće, obezbedimo plasman u sledeću rundu. Naravno, biću srećan ako bude 1:0, još i ako zatresem mrežu… – jasan je fudbaler Partizana.

Bibras Natkho Natcho Partizan – Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

Šerif je 2021. godine pobedio Real Madrid na Bernabeuu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Šerif je tad imao dobru kampanju u Ligi šampiona: trijumf nad Realom bio je nešto neverovatno, ali znate: što je bilo – bilo je. Sad je drugo vreme i nadam se da će rezultat da bude u našu korist. Znamo da igramo protiv jakog protivnika, biće teška utakmica, ali verujem u sebe i pozitivan ishod. – zaključio je Natho.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter