2
Evrokupovi

Nemanja Miletic Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Second leg Season 2021/2022-Partizan v Sparta Prag Beograd, 24.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

„MOŽE DA SE PRESTIGNE ZVEZDA, IMA JOŠ DO KRAJA“: Nemanja Miletić veruje u Partizan!

Objavljeno: 15.02.23 u 14:13

Poslao je snažnu poruku crno-belima.

Partizan nije napravio najbolju uvertiru za duel sa Šerifom, sa kojim se sastaje u okviru 1/16 finala Lige konferencija. Težak poraz mu je nanela novosadska Mladost, ali sada je na treneru Petriću da podigne samopouzdanju igračima i da se pozitivnim rezultatom vrate na pravi kolosek.

Ako je neko upoznat sa kvalitetom Šerifa, onda je to bivši fudbaler Partizana Nemanja Miletić. Defanzivac Omonije je u dresu kiparskog kluba imao prilike da se uveri sa čime raspolaže “legija stranaca” iz Moldavije, a u razgovoru za Meridian sport je upravom skenirao do tančina protivnika crno-belih

Moje mišljenje je dobra odbrana, jer mislim da ofanzivni deo Partizana može dati gol svima, tako da što bolji rezultat u Moldaviji i mislim da u Beogradu pred našim navijacima ne bi trebalo da bude problema.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Govorio je Miletić o manama Šerifa i stvarima koje Partizan može da iskoristi.

– Nisu kompaktni, ne rade presing kompaktno i zajedno nego jedan po jedan, što Partizan sa svojim kvalitetom i pas igrom može da iskoristi.

Na samom kraju, pričao je i o domaćoj Superligi Srbije, za koju je istakao da Partizan i dalje ima šanse za trofej.

– Da veruju u sebe! Ja verujem da mogu da stignu Zvezdu, ima još dva derbija do kraja, tako da želim im puno sreće, uz navijače kakve ima Partizan sve je moguće – zaključio je Miletić.

1
7

2 Komentara

  1. Zvezda je tim koji ne može u prvenstvu da izgubi utakmicu , po tome su najbolji tim na svetu . Već godinama su nepobedivi , tako da Miletiću ne mlati .

    4
    1
    Odgovori
    • Zvezda je jak tim koji igra slabo prvenstvo.I sve sto su igracima Zvezde veca iskustva igranja u LE ili LS razlika ce biti sve veca sto se kvaliteta tice. Isto tako je u Skotskoj gde su Seltik i Rendzers uvek prvi ili drugi,u Ceskoj gde se motaju Slavija Prag i Plzen itd. A te vase teorije zavere vas cine kao da ste Molder i Skali,ma i oni bi vam pozavideli.

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter