0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and LDLC Asvel Villeurbanne on January 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIKIĆ I DREZGIĆ DEBITOVALI ZA PARTIZAN: ‘Bilo je i logično da se ova dva momka puste na kraju!’

Objavljeno: 15.02.23 u 22:53

Veliki dan za njih.

Košarkaši Partizana pobedili su Spartak iz Subotice 91:69 u prvom četvrtfinalnom meču Kupa Radivoja Koraća, koji se tradicionalno održava u Nišu. Za Partizan su debitovali Drezgić i Mikić, koji su bili prosto oduševljeni prilikom. Nakon meča, Obradović je rekao:

‘Bilo je i logično da se ova dva mlada momka puste na kraju utakmice, to će ostatit zabaleženo u njihovim karijerama. Ostalih deset, rasporedili smo minutažu. Mali problem je bio što je Alen dobio prva četiri faula.’ – nakon pobede rekao je Željko Obradović.

Mikić i Drezgić su dobili priliku usled izostanka Madara i Papapetrua, zbog broja stranaca koji je dozvoljen na Kupu Radivoja Koraća.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter