0
Niže lige

Foto: MerkurXtip

MERKURXTIP „SA TERENA“: Spremite se za novu emisiju koja će osvojiti Srbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.23 u 15:15

Nešto potpuno novo za nas

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja će, putujući po Srbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. Njihov Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i velikih zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Iz epizode u epizodu imate priliku da se upoznate sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u 19. epizodi čeka vas priča o Fudbalskom klubu Zvezdara iz Beograda, člana Srpske lige – grupa Beograd. Na polusezoni, čuvene „bulke“ su na 1. mestu na tabeli i predstoji im veliki posao u očuvanju vrha u prolećnom delu i potencijalnom plasmanu u Prvu ligu.

Zvezdara je nedavno proslavila 75. rođendan, pa bi sjajna stvar za klub bio skok u viši rang. Ono što je osobeno za ovaj kolektiv je velika armija navijača koja živi za klub i gotovo svakodnevno posećuje prostorije i pomogne u mnogobrojnim aktivnostima, a o atmosferi na utakmicama ne treba trošiti reči.

Agilni članovi uprave, sponzori, donatori, „krivi“ su za stabilne finansije, a infrastruktura stadiona i okolnih terena se radi i očekuje se da uskoro sve bude u punom sjaju. Čućete sve o klupskoj istoriji, omladinskoj školi i velikim imenima koji su u ovom kraju prvi put „pikali“ loptu, ali i o planovima za budućnost od naša tri sagovornika: trenera Zdravka Kovačevića, direktora omladinske škole Igora Markovića i sekretara kluba Ivana Stoimirovića.

Na kraju, pošto Beograd ima mnogo klubova, Zvezdara ima nekoliko velikih rivalstava sa klubovima iz komšiluka, ali samo na terenu jer, kako kažu, van terena su svi veliki sportski prijatelji. Ko su najveći rivali „bulkama, poslušajte u jednoj sjajnoj priči sa Zvezdare.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter