0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot/YouTube

KLUB BRIŽ I BENFIKA – DUEL U KOJEM SVI VIDE SVOJU ŠANSU: Može li Žuti zid zaustaviti Čelsi? Nastavlja se osmina finala Lige šampiona – evo gde možete pratiti!

Objavljeno: 15.02.23 u 09:15

Najbolje klupsko fudbalsko takmičenje na svetu!

Sinoć je duelima Milan-Totenhem i Pari Sen Žermen-Bajern Minhen počela osmina finala Lige šampiona. Rosoneri su na San Siru bili uspešniji od Pevaca sa 1:0, dok je Bajern odneo vrednu pobedu (1:0) iz Pariza.

Već večeras igraju se novi mečevi osmine finala. Oba meča će početi od 21 čas, a Klub Briž će ugostiti Benfiku, dok će Borusija Dortmund biti domaćin Čelsija.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite efbet sajt.

Nije Klub Briž u formi u kojoj je bio tokom grupne faze, gde su završili na drugom mestu u grupi B, iza Porta, a ispred Bajer Leverkuzena i Atletiko Madrida. Bez obzira na to, sigurno je da vide svoju šansu u duelima sa opasnom Benfikom, koja je kao prva izašla iz grupe sa Pari Sen Žermenom, Juventusom i Makabi Haifom.

Prenos utakmice će biti na Arena sport 3 Premium programu.

Sa druge strane u Dortmundu ekipa Borusije će udariti na mega skupi Čelsi, koji nikako da pokaže delić kvaliteta koji poseduju nakon svih ovih silnih zimskih pojačanja.

Borusija je tokom grupne faze bila u grupi G, a završili su na drugom mestu iza Mančester sitija, a ispred Sevilje i Kopenhagena. Što se tiče Čelsija oni su osvojili grupu E, u kojoj su bili još – Milan, RB Salzburg i Dinamo Zagreb.

Utakmicu možete pratiti na programu Arena sport 2 Premium, kao i na RTS 1.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter