0
Boks

FOTO: Unsplash/ bogdan-yukhymchuk

„IMALI SU POZIV, ALI…“: Nakon Partizanovih navijača i crnogorski bokseri deportovani iz Moldavije!

Objavljeno: 15.02.23 u 14:59

Šta se to tamo dešava.

Bokserski savez Crne Gore oglasio se saopštenjem u kome se navodi da moldavske vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju bokserima Budve, radi učešća na turniru Pavel Luskeski u Kišinjevu. Prema informacijama pojedinih crnogorskih medija, bokseri Budve su imali poziv organizatora da učestvuju na ovom turniru, ali su zaustavljeni na aerodromu u Kišinjevu.

– Juče na aerodromu u Kišinjevu policija je privela naš tim, koji čini šest osoba (među kojima ima i maloletnih lica). Pošto su im oduzeta sva dokumenta, celu noć su proveli u tranzitnoj zoni, bez hrane i smeštaja. Oni su potom deportovani nazad u Crnu Goru sa objašnjenjem da se trenutno zabranjuje ulaz crnogorskim državljanima u Moldaviju bez detaljnijih informacija – navodi se u saopštenju BS Crne Gore.

NAJNOVIJE VESTI:

Moldavski ženski fudbalski tim, trenutno se nalazi u Crnoj Gori gde bi trebalo da odigraju meč sa crnogorskim fudbalerkama, a iz BS te zemlje navode da se prema njima niko ne ophodi loše zbog ovog događaja.

– Imamo informaciju da se ženski fudbalski tim Moldavije nalazi u našoj zemlji kako bi odigrao utakmice sa crnogorskim fudbalerkama. Apelujemo da se prema njima niko ne ophodi loše, već da pokažemo našu sportsku veličinu i veličinu Crne Gore.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter