5
Evroliga

John Holland during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HOLAND ZBOG LAZIĆA I LAZAREVIĆA ŽESTOKO NAPAO EVROLIGU: „Vi nemate pojma o košarci ako ste njih izostavili!“

Objavljeno: 15.02.23 u 15:31

Nije saglasan sa njihovim izborom.

Danas u toku dana, Evroliga je objavila kandidate za nagradu za najboljeg defanzivnog igrača godine, a na sve to, oštar komentar je imao košarkaš Crvene zvezde Džon Holand. On je uz sliku na kojoj su Lazić i Lazarević, poslao posebnu poruku najkvalitetnijem takmičenju u Evropi.

– Evroligo, ako jedan od ove dvojice nije u priči za defanzivca godine, vi nemate pojma o košarci – napisao je Holand.

FOTO: Instagram/mrhollandsopus

Podsećamo u izboru Evrolige, trenutnih 5 kandidata za ovu nagradu su Rodrig Bobua (Anadolu Efes), Kevarijus Hejs (Žalgiris), Alesandro Pajola (Virtus Bolonja), Valter Tavares (Real Madrid), Tomas Volkap (Olimpijakos) i Nikola Kalinić (Barselona).

Kalinić je prototip modernog krilnog defanzivca, koji može da zaustavi bilo kog protivničkog igrača. Kalinićeva kombinacija visine, brzine i čvrstine u odbrani omogućava mu da se izbori sa protivničkim igračima i konstantan je trn u oku rivalima kada pokušaju da igraju ‘pik en rol’. Kalinić je jedan glavnih razloga zašto je Barselona trenutno na vrhu tabele Evrolige – prokomentarisala je Evroliga izbor Nikole Kalinića.

20
5

5 Komentara

  1. Bolje bi bilo evroligi da „gleda“ heppy i pink jutarnji program da saznaju nešto novo i da nauče po nešto o košarci od prekaljenog asa i odanog sluge svih režima do danas

    10
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter