0
Fudbal

FOTO: Screenshot

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD LEGENDARNOG ĆIRE BLAŽEVIĆA: „Tata, bila je privilegija biti tvoj sin!“ (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.23 u 15:08

„Ovde smo da slavimo njegov život.“

Danas je održana komemoracija legendarnom hrvatskom treneru Miroslavu Ćiri Blaževiću, na kojoj je njegov sin, koji se takođe zove Miroslav održao emotivan govor. Na komemoraciji je bio i državni vrh, gde je pored premijera Andreja Plenkovića, prisustvovao i predsednik Zoran Milanović, a reči Ćirinog sina, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

– Ovde smo da slavimo njegov život. Bio je prekrasan, ostvario je svoje snove. Ostvario je naše snove. Tata, meni je bila privilegija biti tvoj sin i uz tvoju karijeru biti uz tebe, te upoznati sve ove divne ljude. Sve lepo što si nam uspeo dočarati i doneti.

Pored borjnih ličnosti iz sveta fudbala, govor je održao i proslavljeni fudbaler, kao i bivši selektor Hrvatske Igor Štimac, koji je otkrio i jednu anegdotu.

– Naš prvi susret, Španija ’94. Ćiro je imenovan za selektora. Mene prati iščekivanje, kakav će biti taj susret. Dolazim u hotel u Valensiji i nalećem na njega. On s toplim osmehom kaže: „Dobro došao, sine“, a onda stisak ruke postaje jači te mi je rekao gotovo tepajući: „Ili ćeš biti moj pozitivan lider ili te neće biti!“. Deset sekundi mu je trebalo da me potpuno osvoji i da me ima u potpunosti – istakao je proslavljeni hrvatski fudbaler i bivši selektor Igor Štimac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter