0
Košarka

Zach Leday Luka Mitrovic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 20.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BORBA ZA PRVI TROFEJ U SEZONI MOŽE DA POČNE: Partizan otvara Kup Radivoja Koraća – evo gde možete pratiti!

Objavljeno: 15.02.23 u 08:35

Očekuje nas uzbudljivih par dana!

Večeras u 18 časova zvanično će početi novo izdanje Kupa Radivoja Korać. Prvi meč, od 18 časova, igraju košarkaši Partizana Mozzart Bet protiv ekipe Spartaka Ofis Šuz. Nakon toga u 21 čas sledi nam okršaj Mega MIS i Vojvodine.

Sve osim lagane pobede izabranika Željka Obradovića bilo bi ogromno iznenađenje, s obzirom da je razlika u kvalitetu ogromna. U sjajnoj formi crno-beli stižu u Niš, te ćemo videti šta pre svega Spartak može da ponudi u ovakvim okolnostima.

Prenos utakmice biće na programu Arena sport 1 Premium.

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda – Partizan kosarka, Nis, Srbija 20.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sa druge strane, od 21 čas, Mega će odmeriti snage sa Vojvodinom. Naravno i ovde važi slična priča kao za duel Partizana i Spartaka. Sve osim lagane pobede predstavnika iz AdmiralBet ABA lige, bilo bi veliko iznenađenje.

Ipak, jasno je da je razlika u kvalitetu značajno manja u ovom susretu nego u meču koji će otvoriti ovogodišnje izdanje Kupa Radivoj Korać.

Prenos ove utakmice možete ispratiti na programu Arena sport 2.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter