0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Medal Ceremony-Novak Djokovic and Marian Vajda (R) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

VAJDA PROGOVORIO O RASTANKU SA NOVAKOM: „Obojici je veoma teško palo, ali je moralo da dođe do toga“

Objavljeno: 14.02.23 u 16:53

Sada je Ivanišević glavni trener Đokovića

Veliki šok u našoj javnosti je izazvala odluka Novaka Đokovića da prekine dugogodišnju saradnju sa slovačkim trenerom Marjanom Vajdom pre par godina.

Ipak, čuveni stručnjak je posle nekog vremena odlučio da priča o ovoj temi i tom prilikom je otkrio zašto je došlo do rastanka sa najboljim teniserom svih vremena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Odnos je bio dobar, ali je saradnja prekinuta iz profesionalnih razloga. Proveli smo 15 godina zajedno. Odlučio je da igra manje turnira i da ima manji tim, a Goran Ivanišević je broj jedan u timu. Razdvajanje je bilo teško, na emotivnom nivou, za obojicu, ali Novak ostaje Novak – rekao je Vajda i dodao:

Stabilan je, zna kako da trenira, kako se slaže sa Goranom, Ja sam dobro, on je dobro. Tako mora da bude.

Osvrno se Slovak i Novakovo osvajanje 10. Australijan opena, odnosno 22. grend slem titule.

Mogli ste da osetite emocije. U tom smislu, nedostaje mi da budem tu u tim trenucima. Ove godine nema mnogo restrikcija u pogledu turnira i moći će da igra više turnira. Voleo bih češće da ga srećem na Turu i da ga vidi kako osvaja još grend slemova – istakao je Marjan Vajda.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter