0
Domaći fudbal

Luka Bijelovic (C) celebrates after winning the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPARTAK SE NAKON JAVORA OGLASIO OŠTRIM SAOPŠTENJEM: „Svim silama ćemo se boriti protiv nečasnih radnji!“ (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.23 u 14:57

Naveli su konkretnu situaciju.

Fudbaleri Spartaka, poraženi su u 21. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije od ekipe Javora minimalnim rezultatom. Na tom susretu videli smo i jednu sumnjivu situaciju, zbog koje je subotički klub objavio i saopštenje za javnost.

Oni su pored sporne situacije na utakmici sa Javorom skrenuli pažnju i na meč protiv Mladosti iz Lučana, dok su zaključili da će se svim silama boriti protiv nepravde. Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

Poštovana sportska javnosti,

Nakon dešavanja na prvenstvenoj utakmici u okviru 21. kola Mocart Bet Super lige Srbije koja se odigrala u nedelju u Ivanjici između FK Javor Matis i FK Spartak Ždrepčeva krv, a završena je pobedom domaće ekipe 1:0, prinuđeni smo da se obratimo i reagujemo na nepravdu koja nam se dogodila. Na gostovanju u Ivanjici, naš klub je ponovo oštećen i to situacijom iz 26. minuta prvog poluvremena, pri rezultatu 0:0, kada nije dosuđen očigledan kazneni udarac za naš tim zbog jasnog i namernog igranja lopte rukom igrača domaće ekipe br. 9 unutar svog kaznenog prostora.

– Za sve prisutne na stadionu, to je bio očigledan kazneni udarac, osim za glavnog sudiju utakmice. Podsećamo da smo i u prvom delu sezone na sličan način nekoliko puta oštećeni, pre svega na utakmici protiv još jednog direktnog konkurenta za opstanak – lučanske Mladosti, kada takođe za naš klub nije dosuđen očigledan kazneni udarac pri rezultatu 0:0. Posle ovog kola i još jedne kardinalne greške na našu štetu, jasno nam je da se ništa ne dešava slučajno, te da je očigledna namera da se naš tim izbaci iz lige.

– U prilog tome govori i činjenica da je u tekućoj sezoni protiv našeg tima dosuđeno 7, a u korist našeg tima svega 1 kazneni udarac. Po toj statistici Spartak je tim sa najneravnopravnijim tretmanom u odnosu na ostale timove, i to svakako nije slučajnost. Ponavljamo da na nepravdu nećemo ćutati, i da ćemo se svim silama boriti protiv nečasnih radnji!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter