2
Evrokupovi

Ricardo Gomes Partizan - Austrija, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 23 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RIKARDO GOMEŠ ZNA RECEPT ZA ŠERIF: „Daćemo poslednji atom snage, naše je da budemo kao jedan!“

Objavljeno: 14.02.23 u 12:44

Spreman je za meč u Moldaviji.

Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 21 čas nastaviti svoje takmičenje u Ligi konferencija. Oni će u Kišinjevu gostovati ekipi Šerifa u okviru osmine finala tog takmičenja, a pred tu utakmicu oglasio se Rikardo Gomeš, jedan od najboljih fudbalera crno-belih.

On je istakao da se ekipa sprema za meč i da će dati poslednji atom snage kako bi stigli do pobede. Pored toga, zaključio je da tim ima motivaciju.

NAJNOVIJE VESTI:

Spremamo se za meč u četvrtak i daćemo i poslednji atom snage da donesemo pobedu u Beograd! Sve ekipe koje su došle do ovog dela imaju kvalitet i zato ne treba bilo koga potcenjivati. Da li su izmene u samoj ekipi Šerifa veće ili manje, to ćemo videti na samom terenu i u našim analizama pred utakmicu – počeo je Gomeš i dodao:

– Naše je da budemo kao jedan, da plan iz svlačionice sprovedemo na terenu i da uradimo sve što je do nas. Nova utakmica, novi dan i nova motivacija, a mi je imamo.

0
0

2 Komentara

  1. Ako UPRAVA ne ode bas nas briga za REZULTAT. Takve GNJIDE u fotelji svet jos nije video. STIDITE SE bre krpelji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter