0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and LDLC Asvel Villeurbanne on January 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ SPREMAN ZA NASTUP NA KUPU: Trener Partizana otkrio planove crno-belih pred meč sa Spartakom!

Objavljeno: 14.02.23 u 13:59

Biće maksimalno oprezni.

Košarkaši Partizana Mozzartbet, svoje učešće na Kupu Radivoja Koraća započeće u sredu 15. februara, kada će se sastati sa ekipom Spartaka iz Subotice. U pitanju je premijerni duel, koji će otvoriti ovo takmičenje, a u susret svemu tome, oglasio se trener crno-belih Željko Obradović, koji je otkrio planove njegovog tima.

Kup je specifično takmičenje, moramo meču da pristupimo sa maksimalnim oprezom. Drago mi je da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom i trenerom Spartaka Željkom Lukajićem. Imaćemo nekoliko treninga pre utakmice. Poštujemo protivnika, ali moramo maksimalno da budemo koncentrisani, jer želimo da ovo takmičenje krenemo sa pobedom – istakao je Obradović.

VESTI O KK PARTIZAN:

Sa druge strane, košarkaš košarkaš crno-belih Danilo Anđušić naveo je da će igrači Spartaka sigurno biti motivisani, ali da Partizan mora da nametne svoj ritam od starta.

– Sigurno je da će košarkaši Spartaka doći motivisani u Nišu i pretpostavljam da će protiv nas odigrati najbolje što mogu. Moramo od prvog minuta da nametnemo svoj ritam i ostvarimo pobedu. Tek onda ćemo da razmišljamo o narednim rivalima – istakao je Anđušić.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter