0
Fudbal

FOTO: Instagram/gaziantepfk

HOTSPORT SAZNAJE: Lazar Marković ima novi klub, ostaje u Turskoj!

Objavljeno: 14.02.23 u 15:48

U pitanju je pozajmica.

Prema saznanjima HotSporta, nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković, pojačaće turski Trabzonspor, kao pozajmljeni igrač. Njegov doskorašnji klub Gazijantep, zbog katastrofalnog stanja izazvanim zemljotresom koji je pogodio Tursku, odlučio je da istupi iz domaćeg prvenstva.

Samim tim, Marković se u dogovoru sa klubom, kako ne bi pauzirao do naredne sezone, obavezao na pozajmicu u trajanju od 4 meseca. Srpski fudbaler je u dosadašnjem dleu sezone u Gazijantepu zabeležio 4 gola i 2 asistencije na mečevima turskog prvenstva.

– Nije moguće da naš klub nastavi svoje sportske aktivnosti pod ovako teškim okolnostima. Verujemo da će naš grad i država zalečiti rane nakon ove katastrofe što je pre moguće, i svima smo zahvalni na podršci koji su bili uz nas. Kao prestonica gostoprimstva, naš grad nastaviće borbu sa uverenjem da će što pre ugostiti ljubitelje fudbala i vratiti navijačima kojima je crveno i crno u srcu – saopštio je njegov doskorašnji klub.

FS Turske je zbog čitave situacije odlučio da svi stranci iz Gazijantepa i Hataja, u slučaju prelaska u drugi klub, neće imati status stranog igrača.


Standings provided by Sofascore

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter