0
Evrokupovi

from left Marko Zivkovic, Danilo Pantic, Svetozar Markovic, Bibras Natkho Natcho, Andrija Pavlovic, goalkeeper Aleksandar Popovic, Sinisa Sanicanin, Ricardo Gomes, Patrick Andrade, Samed Bazdar and Slobodan Urosevic moment of silence minut cutanja za stradale u zemljotresu u Tirskoj during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FK PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE POVODOM UTAKMICE SA ŠERIFOM: „Molimo vas da ne polazite na put“!

Objavljeno: 14.02.23 u 11:55

Meč 1/16 finala Lige konferencija će se igrati pred praznim tribinama

Navijači Partizana doživelu su veliku neprijatnost na aerodromu u Moldaviji, nakon čega im je saopšteno da „ne mogu da uđu u zemlju zbog trenutne situacije u državi i zato što su Srbi“.

Pošto nije došlo do promene odluke, pristalice „crno-belih“ su deportovani nazad za Srbiju o svom trošku, koji nije mali…

Poslednja informacija koja stiže iz Kišinjeva jeste da će se meč igrati pred praznim tribinama.

Bezbedonosne službe neće dopustiti ulazak srpskih navijača u Moldaviju, zbog čega je Fudbalski klub Partizan izdao saopštenje navijačima da ne polaze na put.

Saopštenje prenosimo u celosti:

FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike.

S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji.

Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put.

 

VESTI O PARTIZANU:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter