0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

DAN ZALJUBLJENIH VAM DONOSI BESPLATNE SPINOVE: Rešite 3 zadatka i osvojite 150 besplatnih spinova, od srca!

Objavljeno: 14.02.23 u 14:15

Dan zaljubljenih donosi posebnu promociju.

Povodom Dana zaljubljenih AdmiralBet je spremio promociju Reši zadatke – zavoli slot u kojoj svi učesnici mogu da budu dobitnici, pošto sve igrače koji do ponoći 14. februara reše 3 zadata izazova očekuje 150 besplatnih spinova.

Zadaci su poprilično laki i može ih svako rešiti, na primer odigrati 300 spinova u slot igri Chocolates od Microgaming provajdera. Drugi zadatak je da igrač ostvari 10 velikih dobitaka u Gamomat-ovoj igri Book of Juno, dok je treći i poslednji zadatak da igrač uloži 5.000 dinara na igri Book of Sheeba od iBetSoft-a. Svaki ispunjen zadatak igračima donosi po 50 spinova za igru Book of Sheeba, koji će biti dodeljeni do podneva 15. februara.

Paralelno sa ovom promocije, večeras u ponoć se završava i drugi od četiri nedeljna slot turnira – Životinjsko carstvo, ali to nije kraj, jer od 15. do 21. februara možete da uronite u borbu za novih 500.000 dinara na turniru Okean slotova. U toku je i novo izdanje Igre nedelje koja Vam donosi gladijatorsku borbu i priliku da osvojite 50 besplatnih spinova na igri Legends of the Colosseum.

Pored navedenih promocija, odvija se i Playson-ova globalna promocija Non Stop Drops sa nagradnim fondom koji iznosi neverovatnih 1.000.000 evra, dok za ljubitelje virtuala imamo lepe vesti, jer je Kiša freebeta prognozirana svakog dana u Aviatoru.

Naravno, za učešće u ovim promocijama, neophodno je da ste prethodno kompletirali registraciju putem sajta ili AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Po izvršenoj registraciji dobićete 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, koje možete koristiti odmah, a nakon uplate prvog depozita očekuje Vas dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Uživajte u najromantičnijem danu u godini, rešite zadatke i osvojite 150 spinova, jer kada Vam srce zadrhti, tada je vreme da se spin zavrti!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter