0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

ČUVENI NAPADAČ VERUJE U VLAHOVIĆA: „Dušan će tek da cepa mreže u dresu Juventusa“

Objavljeno: 14.02.23 u 19:50

Srbin se nalazi pod velikim pritiskom u Torinu

Od trenutka kada je došao u Juventus srpski napadač Dušan Vlahović se bori sa adaptacijom na novi klub i situaciju u njemu koja nije nimalo laka.

Ipak, dva pogotka i asistencija u meču protiv Salernitane, koji je „stara dama“ dobila sa 3:0, nagoveštavaju novu etapu za Srbina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U razgovoru za „Mondo“ čuveni napadač ,Srbije i Crne Gore, Mirko Vučinić, dotakao se upravo njega i situacije u Juveu.

– Činjenica je da se nalazi pod velikim pritiskom. Ako da dva gola, svi očekuju treći. To nije lako, pogotovo ako ste u njegovim godinama. Izborio se sa povredom i to je veoma važno. Svi mi ga hvale, kažu da je veliki radnik i sjajan momak. Pokazao je u Firenci ko je i šta je, siguran sam da će i u Juventusu ostaviti dubok trag. Samo mu treba vremena da se još malo uklopi i da uđe u ritam. Evo, proradio je u Salernu i to mu je odličan stimulans u psihološkom smislu. Mora da bude smiren i sve će doći na svoje mesto. Videćete, Dušan će tek da cepa mreže u dresu Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter