0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN OBJAVIO SPISAK ZA KUP RADIVOJA KORAĆA: Obradović precrtao dva stranca i uvrstio mlade nade!

Objavljeno: 13.02.23 u 19:25

Ovo je Partizanovih 12.

Košarkaši Partizana svoje učešće na Kupu Radivoja Koraća započeće u sredu, kada će se sastati sa ekipom Spartaka iz Subotice. U susret tom duelu, oglasili su se iz redova crno-belih, objavivši spisak igrača na koje će trener Željko Obradović računati.

Na Kupu Koraća će nastupiti: Tristan Vukčević, Zek Ledej, Savo Drezgić, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Alen Smailagić, Dante Egzum, Viktor Mikić, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Uroš Trifunović i Danilo Anđušić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Ovaj turnir će propustiti Janis Papapetru i Jam Madar. Grčki reprezentativac zbog virusa nije igrao meč u Minhenu protiv Bajerna, ali je zaigrao u pobedi crno-belih nad Borcem.

Ipak, trener Obradović je naveo da će klub dobro proceniti situaciju, jer je i Zek Ledej bio bolestan, a sada je jasno da se Amerikanac oporavio i da će moći da pomogne ekipi. Podsećamo, crno-beli su morali da precrtaju 2 stranca, jer je na Kupu dozvoljen nastup četvorici stranaca, dok Kevin Panter ima srpski pasoš.

Samim tim, priliku da debituju u seniorskom timu crno-belih dobiće mladi Viktor Mikić i Savo Drezgić.

NAJNOVIJE VESTI:

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter