3
Evroliga

Vasilije Micic (L) and Kevin Punter during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO ĆE UTICATI I NA PARTIZAN: Evroliga objavila termine za odložene mečeve zbog zemljotresa!

Objavljeno: 13.02.23 u 18:06

Doneta je odluka.

Snažan zemljotres pogodio je Tursku i izazvao pravu katastrofu u toj zemlji, koja se u velikoj meri odrazila i na sport. Naime, neke utakmice tamošnjih klubova u EvroligiFenerbahčea i Anadolu Efesa su odložene, a najkvalitetnije takmičenje u Evropi, oglasilo se sa novim terminima za odigravanje.

Efes je propustio utakmicu sa Realom, a Fenerbahče sa Milanom, u okviru 24. kola Evrolige. I pored izuzetno zgusnutog rasporeda, zbog pauza prouzrokovanim nacionalnim kupovima, datumi su uspešnoodređeni, pa će Efes ugostiti Real 14. marta od 18.30 časova, a Fenerbahče će protiv Armanija igrati 21. marta u 18.15.

NAJNOVIJE VESTI:

Ova odluka Evrolige, uticaće i na Partizan u određenoj meri, pošto će šampion Evrope samo 2 dana kasnije ugostiti i crno-bele – 16. marta od 18.30.

Trenutno na tabeli Evrolige, Partizan se nalazi na 6. poziciji sa 13 pobeda i 11 poraza, dok je drugi srpski predstavnik Crvena zvezda sa skorom 11/13 na 13. mestu.

4
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter