2
Domaći fudbal

head coach Slavoljub Muslin Srbija - Gruzija, Serbia - Georgia fudbal kvalifikacije 9.10.1017. Oktobar 9. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MUSLIN OTVORENO PODRŽAO VIDIĆA: „Fudbalska Srbija je trebala da ga zamoli da preuzme FSS i da se nije kandidovao!“

Objavljeno: 13.02.23 u 16:29

Veruje da ima jasan plan.

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, govorio je o kandidaturi Nemanje Vidića za mesto predsednika FSS. On je u razgovoru za Večernje novosti istakao da je nelogično da lobira za nekoga ko je toiliko dao srpskom fudbalu kao Nemanja Vidič.

Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. marta – počeo je Muslin.

NAJNOVIJE VESTI:

Potom je dodao da svako ko želi dobro srpskom fudbalu, mora da se složi da je Vidić najbolji kandidat. Pored toga, Muslin je podvukao i da se Nemanja Vidić nije kandidovao, fudbalska Srbija bi trebala da ga zamoli da preuzme to mesto.

– Svako ko je danas dobronameran i želi dobro srpskom fudbalu složiće se sa mnom da je Vidić najbollji kandidat. Ima želju, verujem da ima i jasan plan, ali ono što me najviše raduje ima iskrenu podršku nekadašnjih saigrača, trenera, ali i fudbalskih veličina iz drugih klubova. Jednostavno je, o fudbalu bi morali da brinu stručni, fudbalski ljudi – istakao je Muslin i zaključio:

– Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Apslutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala.

97
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter