0
Evropske lige

Foto: Twitter/@LFC

LIVERPUL JE OBOJEN U CRVENO: „Redsi“ rutinski slomili Everton u čuveno Mersisajd derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.23 u 23:55

Značajan trijumf čete Jirgena Klopa

Fudbaleri Liverpula ostvarili su veoma važnu pobedu, kada je reč o borbi za Ligu šampiona, pošto su u gradskom derbiju savladali Everton sa 2:0 u okviru 23. kola engleske Premijer lige.

Uvodni minuti meča ponudili su dosta borbe, bilo je lepih akcija na obe strane, ali mreže su mirovale sve do 36. minutu, a onda onaj uraganski Liverpul na kakvog smo navikli.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nakon jednog kornera stvorila se gužva ispred gola Alisona, odbrana „redsa“ je izbila loptu i onda je krenula kontra. Lopta je došla do Nunjeza koji je pretrčao veliki deo terena na kraju loptu dodao Salahu koji rutinski pogađa za 1:0 što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U istom maniru je Liverpul nastavi u drugom poluvremenu, a nagrada za takvu igru stigla je već u 49. minutu. Greška u odbrani gostiju, lopta dolazi do Arnolda koji je lepo prolazi po strani, zatim je uputio oštar centaršut i milimetarski precizan, lopta dolazi na nogu Kodija Gakpa koji postiže prvenac u dresu Liverpula za 2:0.


Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter