0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDAN ARGENTINAC KOJI JE ODUŠEVLJEN ZVEZDOM: Vigo poručuje – „Nemam reči, jedva čekam sledeću utakmicu!“

Objavljeno: 13.02.23 u 12:10

Dopada mu se u Beogradu.

Aleks Vigo stigao je ove zime u Crvenu zvezdu kao pojačanje na desnom beku.

Od prvog dana se nametnuo, a to potvrđuje da je bio u startnoj postavi i protiv Vojvodine i protiv Voždovca.

Argentinac je oduševljen navijačima.

Nemam reči, oduševljen sam. Atmosfera koju su navijači napravili i protiv Vojvodine, ali i na meču sa Voždovcem gde smo bili gosti i gde su se oni čuli svih 90 minuta, meni su najveći utisak od dolaska u Beograd. Znao sam i ranije da je atmosfera na Marakani odlična, da ljudi u Srbiji obožavaju Zvezdu, ali ovo je nešto što mora da se doživi. Kad sam istrčao na teren protiv Vojvodine, doslovno sam se naježio i mnogo mi je žao što nismo pobedili, ali vratili smo to goleadom protiv Voždovca, tako da verujem da će navijači u subotu doći u još većem broju nego na prva dva meča. Protiv Vojvodine je bilo 20 hiljada ljudi, posebna utakmica, ali verujem da će i na meču sa Čukaričkim biti tako. Očekujem još ispunjeniju Marakanu, još jednu vatrenu atmosferu, lično uživam da igram pred njima, i ne sumnjam da će biti tako i u subotu, a nadam se da ćemo nastaviti dobru formu koju smo najavili u meču sa Voždovcem. Ne mogu da dočekam novu utakmicu. – izjavio je Vigo za klupski sajt.

Alex Aleks Vigo Vozdovac – Crvena Zvezda, Superliga, super liga Beograd, Srbija, 11.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Protiv Ludogoreca je na pripremam zatresao mrežu, ali je prvi zvanični pogodak za crveno-bele upisao u susretu sa Voždovcem.

Dajem sve od sebe na treninzima, slušam trenera i sve funkcioniše u najboljem redu. Saigrači su me izuzetno lepo dočekali, još na pripremama smo počeli da se družimo i prepoznao sam u startu da u Zvezdi vlada porodična atmosfera. Mnogo mi to odgovara, kao i navijači koje ponovo moram da pomenem. Sve to me čini srećnim i zadovoljnim u Beogradu. – rekao je Argentinac.

Želi sve pobede do kraja sezone omaleni Argentinac.

Želimo da pobedimo svaku utakmicu do kraja sezone. Već sam naučio da se u Zvezdi samo pobede računaju i to mi odgovara, smatram da imam takav mentalitet i da sam igrač za klubove koji osvajaju trofeje. Imamo 11 bodova prednosti, ali se ponašamo kao da je egal. Nestrpljiv sam da pokažem šta sve znam, radujem se svakoj novoj utakmici i verujem da možemo da imamo pobednički niz do kraja sezone. – zaključio je Vigo.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter