0
Fudbal

Marko Jevtovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

JEVTOVIĆ OPET O DETALJIMA UŽASA: „Ljudi su tamo izgubili čitave porodice, zgrade su se rušile kao kule od karata“

Objavljeno: 13.02.23 u 20:52

Stravične slike nam svakog dana dolaze iz Turske

Tursku je pre nekoliko dana pogodila serija strašnih zemljotresa koji su za posledicu imali preko 20.000 ljudskih žrtava što je jedna od najvećih tragedija u poslednjih par godina.

Bivši fudbaleri Partizana, Marko Jevtović i Lazar Marković, nedavno su odlučili da napuste tu zemlji, pošto se njihov Gazijantep povukao iz prvenstva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Par dana nakon ovih užasnih događaja bivši vezista crno-belih je u razgovoru za „Mozzart sport“ govorio o užasu koji video.

– Posledice su nesagledive. Tragedija je velika i svi smo u šoku. Neverovatno mi je da se desilo to što se desilo, 11 gradova je pogođeno, zgrade su se rušile kao kule od karata. Gledajući te snimke prolazi jeza svakoga, a kamoli nas koji smo živeli u tom kraju. Znam mnoge ljude koji su izgubili čitave porodice. Još smo u šoku. Posle nekoliko dana, kada sam shvatio šta se desilo, tek onda me je maksimalno pogodila tuga – rekao je Jevtović i dodao:

Gazijantep kao grad je dosta bogat za razliku od ostalih pogođenih gradova gde su posledice još veće. Hataj je verovatno najsiromašniji grad u tom regionu i tamo su uz Kahramanmaraš najveće posledice. Ti gradovi su najviše stradali. Turska je ogromna zemlja, snažna i oporaviće se koliko je to moguće, ukoliko je ikako moguće zaista se oporaviti od ovakve tragedije. Nadam se samo da je žrtava što manje i da se sve što pre završi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter