0
Niže lige

Foto: Printscreen

BOMBA U NOVOM SADU: Bivši igrač Čukaričkog se predstavio „kanaricima“ sa pesmom Sinana Sakića! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.23 u 20:33

Od njega se mnogo očekuje

Fudbaleri RFK Novi Sad su tokom zimskog prelaznog roka dobili izuzetno veliko pojačanje u liku Obenga Regana, koji u „srpsku Atinu“ stiže iz pančevačkog Železničara.

Reč je o fudbaleru koji pokriva poziciju centralnog i zadnjeg veznog, a naša javnost ga je najviše upoznala dok je nosio dres Čukaričkog u periodu od 2014. do 2018. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Pored pančevačke „dizelke“ i „brđana“ Obeng Regan je u Srbiji još branio boje Napretka iz Kruševca, kao i lučanske Mladosti.

Iako je novi igrač Novog Sada postao još u decembru, on se tek sada priključio pripremama u Međugoriju, a kao čin incijacije u ekipu morao je da otpeva jednu pesmu.

Zanimljivo je da je Regan odlučio da do bude hit legendarnog srpskog pevača Sinana Sakića„Sudbina me na put šalje“. Inače, zanimljivo je da je Obeng oženjen Srpkinjom sa kojom ima dvoje dece, a pored toga redovan je posetilac utakmica FK Partizan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter