0
Košarka

Evropsko prvenstvo u kosarci, Eurobasket 2017, Hrvatska - Rusija, kosarkaska utakmisa 1/8 finala 10.09.2017. Istanbul, Turska, 10. Septembar 2017. Dvorana Sinan Erdem na fotografiji: Bojan Bogdanovic foto: Pedja Milosavljevic

BOGDANOVIĆ PONOVO ODJAVIO REPREZENTACIJU: „Pitanje za milion zašto nismo napravili neki rezultat!“

Objavljeno: 13.02.23 u 18:58

Nije promenio svoju odluku.

Jedan od najbolji hrvatskih košarkaša Bojan Bogdanović, u septembru protekle godine saopštio je da više neće nositi dres nacionalnog tima. On je svoj stav još jednom potvrdio u razgovoru za Mundo deportivo, gde je govorio i o tome zašto Hrvatska nije stigla do zapaženog rezultata, iako je imala kvalitetan tim.

Stav mi je isti kao prošlog leta i ne mislim da će se promeniti. Imali smo puno problema sa povredama. Tako mi je praktično ceo život, uvek su nam zbog povreda falili najbolji igrači. Pretpostavlja se da sa dobrim igračima treba napraviti neki rezultat, a zašto ne možemo, to je pitanje za milion dolara. Trebalo je da budemo bolji, ne znam šta da kažem, ali uvek je bilo povreda – počeo je Bogdanović.

NAJNOVIJE VESTI:

Bogdanović je govorio i o razlikama između Evrolige i NBA lige, gde je istakao da ako bi se u evropskoj košarci produžilo trajanje utakmica, bilo bi više zabave za navijače.

Evroliga će promeniti trajanje na 48 minuta, biće više poena i više zabave za navijače te modifikovati pravilo tri sekunde, igrati kao što se igra ovde. Ta dva pravila mogu da promene Evroligu. Mislim da neću više igrati u Evropi (smeh). Da, voleo bih, ali nije me briga. Sviđa mi se ta debata, drukčiji je stil košarke, mentalitet u Evropi je drukčiji, u svakoj utakmici igra se žestoko.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter