0
Fudbal

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

VELIKI GEST BOLONJE: Objavljuju seriju posvećenu Siniši Mihajloviću!

Objavljeno: 12.02.23 u 10:10

Bravo!

Fudbalski klub Bolonja objavio je da će u saradnji sa DIS platformom predstaviti mini-seriju o poslednjoj sezoni Siniše Mihajlovića na klupi ovog kluba.

Sa emitovanjem će se početi 20. februara, a predviđeno je emitovanje pet epizoda dužine od pola sata.

Bilo je planirano da serija izađe još krajem decembra, ali je emitovanje odloženo zbog pogoršanja zdravstvene situacije Siniše, a kasnije i smrti. Deluje da je nekako bilo najbolje da se ona objavi sada, na dan njegovog rođendana, koji je simboličan dan za sve navijače Bolonje i oni koji su ga poznavali, da se vidi koliku je strast imao u svom radu, čak i tokom tretmana i terapija. – istakao je direktor tima Bolonje, Klaudio Fenući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc)

Sav prihod od ovog projekta ići će u humanitarne svrhe. Preciznije, Institutu za imunobiologiju, transplataciju i tretman ćelijama na Univerzitetu Bolonja.

Podsećamo, legendarni Miha preminuo je u decembru prošle godine nakon duge i teške borbe sa leukemijom.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter