9
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic Partizan - Asvel, Euroleague basketball, Jan. 31. 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ ODGOVORIO ČOVIĆU: „Pokušava da glumi žrtveno jagnje i da lažima dobije utakmicu van terena“!

Objavljeno: 12.02.23 u 19:02

Nastavlja se rat rečima na relaciji Ostoja Mijailović – Nebojša Čović

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, gostovao je na „TV Prva“ gde je govorio o finansijama i dugovanjima večitih, rekavši da on i Ostoja nisu na istom nivou i tako potkačio „crno-bele„.

Kao i uvek, predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, nije mu ostao dužan.

Predstavnik našeg gradskog rivala, kada rezultatima razočara svoje navijače, krene u rat sa Partizanom. Valjda da bi glumio žrtveno jagnje i pokušao lažima da dobije utakmicu van parketa. Bolje bi bilo je da objasni zvezdašima kako je i zašto slao falsifikovani izveštaj u Evroligu i zašto nije mogao na vreme da registruje najveće pojačenje u istoriji kuba koji predstavlja i time, kako je najavljeno, jednu od najuspešnijih sezona doveo u pitanje. Lično svojom krivicom – kaže Mijailović.

Dodao je da će u narednim danima obelodaniti tačne budžete kluba iz prethodnih sezona.

To ćemo uraditi narednih dana i reći koliki su bili budžeti prethodne tri sezone, kao i ove i tačno kolika je bila pomoć države, a koliki sopstveni prihodi. Ali ćemo izaći sa tačnim informacijama, a ne sa lažnim eksel tabelama. Takođe molim predstavnike države da izađu sa svojim podacima koliko je ko finansiran od strane države uključujući i ovu sezonu. Siguran sam da je naš gradski rival finansijski više podržan od nas.

VESTI O PARTIZANU:

Ostoja je pecnuo večitog rivala, objasnivši da su „crno-beli“ barem redovno isplaćivali svoje igrače i zaposlene.

Takođe, predstavnik drugog kluba kaže kako predsednik države ne govori istinu o poreskom dugu Crvene zvezde i da u poreskoj upravi sedi neka zla Mira. Stoga molim državu da saopšti koliko tačno KK Crvena zvezda duguje za porez. Mi ćemo izaći sa tačnim iznosom poreskog duga starim više od 20 godina i sa planom za njegovu otplatu. Inače se nadam da će to biti jedini dug koji će naš klub imati na kraju sezone. S obzirom na to da ćemo na kraju ove sezone završiti reprograme i otplatiti stare dugove van poreskog duga koji su bili veći od pet miliona evra. Takođe, KK Partizan je prethodnih godina manje-više redovno izmiravao sve plate igračima i zaposlenima – zaključio je Mijailović.

15
8

9 Komentara

  1. Pa Partizan je čist kao suza, ne duguje ništa ccc…
    Možda je u pretplati pa trebaju da mu doplate bivši igrači i država. Smešan si Limare nisi kamen bacio u vodu.

    5
    7
    Odgovori
  2. DESET SE GODINA UBACUJE veliki NOVAC u Zvezdu I vazdan DUZNA a DUGA nigde. Sdta je bre ovo. Privatna prcija. SULTANE ne popuje nego daj PRIVATIZACIJU. Ti samo KOCIS PARTIZAN a tamo se STANCAJU TITULE. Znaci gde je NOVAC I’ma I USPEHA. Koga vi MULJATE. Lazovi.

    7
    5
    Odgovori
  3. VUCICU Kako je Covic obrisao toliki dug. Ko mu to dozvoli. Dodao SAMO BG .KAKVA SRAMOTA A SVI CUTITE.

    11
    5
    Odgovori
    • U zivotu nisam video sujetnije i lajavije „pseto“ od ovog ordinarnog lopova koji je i funkciju na Kosovu zloupotrebio i pokrao silni novac , a plus je drpio sa direktorom Agrobanke preko 20 M evra koji mu je otpisan sa utervanjem ove banke u stecaj! A morao je vratiti taj novac, da je to uradio banka ne bi propala. A tek, nekoliko ostalih privatnih banaka je politickim „akcijama“ naterano da Covketovoj fragojli otpisu dugove od 12. miliona evra. Kome on to prica bajke. Jedna je stvar mrzeti a druga stvar je zakonski poslovati. Secam se dobro devedestih godina kad je bio gradonacelnik a socijalizam se raspadao. Isti gospodin je imao osam registrovanih firmi koje su kao pijavice bile prikljucene na Grad Beograd i ostale drzavne racune. Opak je to covek, koliko god da mu se mora priznati i znanje i ne sme se podcenjivati. Ali, sve to na pseci nacin zakopati sa sve cetiri noge i kriti, praviti se nevinasce i umiljato kucence a ovamo mrzeti klub koji bi najradije sahranio da ne postoji…, pa ne ide, bre! Dosta vise!
      Samo Partizan. Ostoja urazumi se, pod hitno jedan ostvariv plan konsolidacije!

      Ostoja mora da izadje sa istinom ali i planom otplate poreskog duga,ali bez ostatka i da se to u narednih 3-5 godina odista i sprovede. On mora da zna da su neki ovim u prilici da Partizanu dodju glave. Klub mora biti sacuvan i izveden na put perspektive i dalje slave. Ako je i regulisan dug, mora biti donet program stabilizacije a rezultati u Evropi govore da smo na dobrom putu.

      12
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter