0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OSTAO ZAGONETAN: „Od lekarskog tima zavisi koga vodimo u Niš“!

Objavljeno: 12.02.23 u 21:55

Navijači „Parnog valjka“ će morati da sačekaju još koji dan kako bi saznali konačan sastav tima za Kup Radivoja Koraća

Košarkaši Partizana odigrali su sjajan meč u okviru 19. kola ABA lige. „Crno-beli“ su slavili protiv Borca 114:84.

Trener vicešampiona Srbije, Željko Obradović, istakao je da je njegova ekipa kontrolisala meč od početka do kraja.

 Nismo imali vremena da spremimo meč. Napadački smo odigrali dobro, defanzivno je mnogo bolje, imali smo problema sa atipičnom napadačkom igrom Borca. Čačanima želim sve najbolje u nastavku sezone – počeo je Obradović.

Kada je upitan da li zna konačan sastav tima koji će igrati u kupu, strateg Partizana rekao je da to zavisi od lekarsog tima.

Papapetru se vratio u sastav, ali se vidi da je imao problema. Trifunović je igrao sa zdravstvenim poteškoćama, kao i Alen, dok je Ledej dobio malo odmora. Odigrao je hrabro protiv Bajerna. Tek treba da vidimo kakva će biti situacija u periodu koji sledi. Na osnovu nalaza lekarskog tiam ćemo da odredimo sastav tima za finalni turnir u Nišu – podvlači Obradović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kaže da će Partizan opet da pomogne reprezentaciji koliko je to u moći kluba.

 Uvek smo imali sjajnu saradnju sa selektorom Pešićem, naravno da ćemo da pomognemo kao i uvek do sada reprezentaciji – rekao je trener Partizana.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter