0
Košarka

FOTO: twitter/@KSSrbije

MARINA MALJKOVIĆ NEZADOVOLJNA NAKON BUGARSKE: „Definitivno nismo odigrali dobru utakmicu“!

Objavljeno: 12.02.23 u 21:12

Marina smatra da naše košarkašice moraju mnogo bolje ako žele ozbiljniji rezultat na Evropskom prvenstvu

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije okončala je takmičenje u grupi ubedljivom pobedom protiv Bugarske 76:102. Naša selekcija je na taj način otišla na Evropsko prvenstvo bez poraza u grupi.

U prvom poluvremenu smo videli izjednačenu brobu ali su onda izabranice Marine Maljković podigle nivo na obe strane terena i rutinski rešile meč u svoju korist.

Najefikasnija je bila Ivon Anderson sa 29 poena i 10 asistencija a pratile su je Tina Krajišnik sa 23, Aleksandra Crvendakić sa 18 i Jovana Nogić sa 11 poena.

U poraženom bugarskom timu istakale su se Borislava Hristova sa 20 poena, Gergana Ivanova sa 14 poena i Radostina Dimitrova sa 10 poena.

Selektorka Srbije, Marina Maljković, nije u potpunosti zadovoljna igrom svojih izabranica.

Mi definitivno nismo odigrali dobru utakmicu, kvalitetno kao protiv Hrvatske u Beogradu. Nije sporno da dođe do malog manjka koncentracije, kada dođeš ovde a već si se plasirao na Evropsko prvenstvo, ali to nije opravdanje da igraš na ovakvom nivou. Pobedili smo na kraju, ali naravno da smo nezadovoljni i ovom utakmicom, Bugarska je uspela dva puta, iako smo ih dobili velikom razlikom na kraju, da nam nanese dosta muka i morali smo mnogo da se potrudimo da bismo ih pobedili – rekla je Maljković, a prenosi sajt KSS.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Svoje utiske nakon meča iznela je i kapiten tima, Tina Krajišnik.

Postoje određene stvari na kojima treba da radimo, popravimo ili da povratimo ono što nas krasi kao ekipu. Na neki način ova utakmica nam je bila teška i mentalno, jer smo već ostvarili plasman na EP. Bugarska je pružila dosta dobar otpor i čestitam im na tome – rekla je Krajišnik.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter