0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘IZ REALA IDEM SAMO AKO ME OTERAJU’: Anćeloti snažnom porukom odgovorio na spekulacije!

Objavljeno: 12.02.23 u 16:20

Magnet za uspeh i trofeje – čuveni Karlito.

Baš kako je i očekivano, kraljevski klub je u Maroku nadigrao Al Hilal sa 5:3, te tako došao do novog naslova svetskog klupskog šampiona. Real je bez poteškoća opravdao ulogu favorita na turniru u Rabatu, pa sada u sjajnom raspoloženju dočekuje predstojeće izazove.

Madridski velikan će pre 21. februara i gostovanja Liverpulu u okviru osmine finala Lige šampiona, odigrati mečeve LaLige protiv Elčea i Osasune.

Šef stručnog štaba ekipe sa stadiona ‘Santijago Bernabeu’, Karlo Anćeloti, još jednom je pred kamerama jasno poručio kako nema nameru da napusti Real Madrid. Popularni Karlito je istakao da su spekulacije o potencijalnom prelasku na klupu nacionalne selekcije Brazila netačne i da nikada nije razmišljao o tome.

-Ne idem iz Madrida osim ako me ne oteraju. Nikada nisam imao nameru da preuzmem reprezentaciju Brazila, to su bile dezinformacije – kazao je čuveni stručnjak, da bi potom dao komentar na veliki uspeh njegovog tima i povratak u Madrid sa titulom svetskog prvaka:

-To smo morali da uradimo, mnogo sam srećan. To je važna titula za sve u Madridu. To će da bude podsticaj da se dobro pripremimo za nastavak sezone, pošto nam je potrebno dosta samopouzdanja. Imali smo fantastičnu atmosferu u Rabatu. Dobro smo se proveli u Maroku, vraćamo se kući sa trofejom, što je najvažnije – konstatovao je Italijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter