0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Arsenal

IZ ARSENALA GRME: „Čemu služi VAR? Nismo dobili objašnjenje!“

Objavljeno: 12.02.23 u 11:20

Nikako nisu zadovoljni!

Fudbaleri Arsenala remizirali su sa Brentfordom juče – 1:1. Na taj način su prosuli još bodova i danas Mančester siti ima šansu da priđe još više na tabeli i tako zakomplikuje borbu za titulu.

Međutim, utakmicu je obeležila velika greška sudijske ekipe, koja je priznala neregularan gol Brentforda.

Verovali ili ne, ali VAR sudija, Li Mejson je zaboravio da povuče ofsajd linije prilikom pregleda izjednačujućem pogotka Ivana Tonija.

Pre gola Tonija, loptu mu je dodao Norgard koji je bio u jasnom ofsajdu.

Nismo dobili objašnjenje zašto gol nije poništen. Čemu služI VAR? To je frustrirajuće, verovatno ćemo dobiti neko objašnjene sledeće nedelje. – rekao je ljutiti menadžer Tobdžija, Mikel Arteta.

Sa španskim stručnjakom solidarisao se i Deni Marfi u analizi BBC-a.

Arsenal nije odigrao najbolje, ali mogu da razumem njihovo razočarenje zbog nesposobnosti VAR sudija. Potrošili su tri minute pregledavajući gol Toneyja i uspeli su da previde glavnu stvar, Norgard je očito bio u ofsajdu, a njima je to promaklo. Imamo VAR već neko vreme, čudi me sve ovo, ova situacija se trebala prvo proveriti jer je to prva stvar koja se dogodila pre samog gola. – rekao je bivši vezista Liverpula.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter