1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ: ‘Ključ našeg uspeha je odbrana! Odigrali smo baš onako kako treba!’ (FOTO)

Objavljeno: 12.02.23 u 19:20

Zvezda bez milosti u Hrvatskoj!

Duel 21. runde Admiral bet ABA lige odigran u dvorani ‘Krešomir Ćosić’ protekao je u znaku samo jednog kluba – Crvene zvezde. Aktuelni šampion Srbije i regiona nadigrao je Zadar u svim segmentima igre i slavio sa ubedljivih 76:95.

Ekipu sa Malog Kalemegdana predvodio je neverovatni Nemanja Nedović sa 29 ubačenih poena. Luka Mitrović je dodao 13, a Ognjen Dobrić 12 (četiri pogođene trojke). Fakundo Kampaco je postigao 10 poena, a samo jedna asistencija nedostajala mu je za dabl-dabl učinak.

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba Crvene zvezde, Duško Ivanović.

-Odigrali smo izuzetno dobro u odbrani, za razliku od prvog meča u kojem smo doživeli poraz u Beogradu. Pomenuti meč, Zvezda je izgubila jer nije uspela da se prilagodi atipičnoj ofanzivnoj igri Zadrana. Voljni momenat je bio na izuzetno visokom nivou, energija takođe. Ključ uspeha je ponavljam bila odbrana, koju smo odigrali baš kako treba – poručio je čuveni strateg posle trijumfa.

0
0

1 Komentara

  1. Bio sam u Pioniru na prvoj utakmici,odbrana nije igrana,trener Jovanović bez autoriteta,opušteni igrači a Zadar šutirao kao nikada i dao 98 koševa,dešava se ali iskusan trener Ivanović je odreagovao a i tim je sa Vildozom i Kampacom mnogo jači

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter