1
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

FUDBALER GLEDAO KAKO MU BRAT UMIRE, SVET SPORTA ZAVIJEN U CRNO: Golman odbranio penal, pao i preminuo! (FOTO)

Objavljeno: 12.02.23 u 18:10

Čuvar je hitno hospitalizovan, ali spasa nažalost nije bilo!

Golman belgijskog Vinkel Sporta, Arne Espel, tragično je preminuo za vreme utakmice. Espel (25) odbranio je penal na meču, potom je pokušao da uhvati loptu i srušio se.

-Odbranio je penal, pokušao brzo da ustane kako bi uhvatio loptu, ali se zatim samo srušio. Užas – kazao je pomoćni trener tima Stefan Deverkin.

Stravičnu situaciju dodatno pogoršava činjenica, da se na klupi za rezervne igrače u tom momentu nalazio njegov rođeni mlađi brat, Aron.

-Ovo je katastrofa i šok za sve. Arne je ceo život bio u klubu i veoma je voljen. Bio je sjajan dečko, uvek dobro raspoložen i spreman da pomogne. Ovo je težak udarac, prvo za njegovu porodicu, zatim i za ceo klub –  istakao je direktor Vinkel Patrik Rotser, a prenosi belgijski „nieuwsblad.be“.

0
1

1 Komentara

  1. Ovo vise nije sport već gladijatorske igre!Jadni ljudi primorani da ih monstrumi filuju i pumpaju svim i svačim.Nikad neću zaboraviti Verona kad je dobivao inekciju i govorio „ovo nije normalno osječam se ko kamen“!

    7
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter