0
ATP

BELGRADE, SERBIA - APRIL 17: Gilles Simon of France returns the ball to Damir Dzumhur of Bosnia and Hercegovina during the qualifications Serbia Open ATP 250 Tournament match at Novak Tennis Centre on April 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

FRANCUZ VERUJE NOVAKU: „I ja sam na štakama dolazio do četvrtog kola Grend slemova“!

Objavljeno: 12.02.23 u 18:43

Žil Simon veruje da je srpski teniser zaista bio u bolovima

Francuski teniser, Žil Simon, stao je odbranu svog kolege. Iako mnogi sumnjaju u povredu Novaka Đokovića, Simon mu veruje.

I sam Žil se mnogo puta tokom svoje karijere susretao sa sličnim problemima tokom najvećih turnira. On je istakao da se često dešavalo da ujutru bude na štakama i prolazi kroz konstatne bolove a da onda izađe na teren i pobedi.

Koliko puta sam ja igrao na 70 posto – ujutru na štakama, a ipak bih došao do trećeg, četvrtog kola, jer je to bio moj nivo. Novakov nivo je da osvaja slemove – rekao je nekadašnji svetski broj 6.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Simon se oprostio od tenisa krajem prošle godine na turniru u Parizu, pred svojim navijačima i porodicom. U karijeri je osvojio 14 ATP titula a najveći uspeh na Grend slemovima su mu četvrtfinala Australijan opena i Vimbldona.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter