0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Argentina

DIBU MARTINEZ O PROVOKACIJAMA KA MBAPEU: „Dao mi je četiri gola u finalu – sigurno misli da sam ja njegova lutka!“

Objavljeno: 12.02.23 u 15:15

Tvrdi da nije bilo provokacija.

Argentina je u decembru postala svetski prvak nakon što su u finalu Mundijala nakon izvođenja penala savladali Francusku.

Meč je bio sjajan, a obeležio ga je i golman Gaučosa, Emilijano Martinez, koji se istakao odličnim odbranama, ali ne i previše sportskim ponašanjem.

Ipak, kaže da nije želeo nikoga da povredi.

Nisam hteo nikoga da povredim. Kroz karijeru sam odrastao sa Francuzima i nikada nisam imao ni najmanjih problema. Možete da pitate Žirua, sa kojim sam igrao u Arsenalu kakva sam ja osoba. Jako volim francusku kulturu i mentalitet. – izjavio je golman Aston Vile.

FOTO: Twitter/@Argentina

Objasnio je i kako je na proslavi titule u Argentini lutka sa likom Kilijana Mbapea dospela u njegove ruke.

Ljudi su nam usput bacali gomilu lutaka, gotovo stotinu su bacili na nas tokom vožnje. U tom trenutku mi je pred noge pala lutka saMbapeovim licem, podigao sam je jer me nasmejala, zgrabio sam je na dve sekunde i bacio, to je sve. Kako bih ja mogao njemu da se rugam? Dao mi je četiri gola. Četiri gola u finalu… Sigurno misli da sam ja njegova lutka. Ponavljam, imam ogromno poštovanje prema njemu. Čak mislim da je najbolji francuski igrač kog sam ikada video. – zaključio je Martinez.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter