1
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Crvena Zvezda - Partizan kup Srbije finale May, 26. 2022. Belgrade Serbia. 26.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„VIDIĆ JE ŠANSA KOJU SRPSKI FUDBAL NE SME DA PROPUSTI“: Stanojević otkrio šta misli o izborima za predsednika FSS!

Objavljeno: 11.02.23 u 09:57

Pružio mu je podršku.

Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević, govorio je o Nemanji Vidiću kao potencijalnom kandidatu za predsednika FSS. On je u razgovoru za Žurnal istakao da je legendarni fudbal šansa koju srpski fudbal ne sme da propusti i da je Vidić poštovan i ugledan u svetu.

Ne mogu da verujem da će fudbalska Srbija da propusti šansu da za predsednika dobije čoveka takvog integriteta i fudbalske biografije kakav je Vidić. Imamo čoveka koji je u Engleskoj dobio trenersku licencu i u UEFA se školovao za posao koji želi da radi u Srbiji, poštovan je u svetu i ugledan. Vidić je šansa koju srpski fudbal ne sme da propusti – počeo je Stanojević.

NAJNOVIJE VESTI:

Potom je istakao da iako slabo poznaje Vidića, zna šta je on uradio u fudbalu i sve to ga preporučuje za predsednika FSS. Za Stanojevića je neverovatno da se razgovara oko izbora, ako je na jednoj strani ličnost poput Nemanje Vidića.

Vidića slabo poznajem. Sreli smo se nekoliko puta. Znam šta je uradio u fudbalu i to je ono što ga preporučuje za predsednika FSS. Oko Vidića bi trebalo da se ujedini cela Srbija, a političari bi trebalo u tome da pomognu. Lično mi je neverovatno da se uopšte razgovara oko izbora kad je na jednoj strani ličnost kakav je nekadašnji kapiten Mančester junajteda – zaključio je Stanojević.

38
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter