0
Domaći fudbal

Luka Ilic (R) celebrates after scoring a goal with Petar Ratkov Goran Antonic Nemanja Stojic Nemanja Petrovic (L) Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC MNOGO BOLJI OD NAPRETKA: Ekipa iz Bačke Topole se oporavila od teškog poraza u Novom Pazaru!

Objavljeno: 11.02.23 u 16:38

Sve je rešeno u prvom poluvremenu!

Fudbaleri TSC-a savladali su Napredak iz Kruševca rezultatom 2:0 u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Jedan blickrig domaće ekipe bio je dovoljan da tri boda ostanu u Bačkoj Topoli. Naime, igrao se 21. minut kada je Petar Ratkov doneo prednost domaćima.

Vrlo brzo je prednost duplirana. Svega sedam minuta kasnije u listu strelaca upisao se i Saša Jovanović lepim golom, te tako, ispostaviće se, postavio konačnih 2:0.

Do kraja meča, TSC je aspolutno kontrolisao meč i rutinski ga priveo kraju.

Ova pobeda sigurno mnogo znači ekipi Žarka Lazetića koja je u prošlom kolu poražena na gostovanju Novom Pazaru. TSC će ostati na trećoj poziciji i posle ovog kola, a Čukarički ostaje na bod zaostatka.

Što se tiče Napretka, ekipa iz Kruševca već sedam mečeva uzastopno ne zna za pobedu u Mozzart Bet Superligi Srbije. Poslednji put slavili su u oktobru 2022. godine protiv Radnika iz Surdulice.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter