0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Mihailo Pavicevic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Mornar Bar at Aleksandar Nikolic hall on January 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER MORNARA SE JAVNO IZVINIO IGRAČU: Gospodski potez i gest koji se ne viđa često! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.23 u 09:32

Pojavio se i preokrenuo meč.

Košarkaši Mornara iz Bara savladali su ekipu MZT-a u Topolici rezultatom 93:84, u meču koji je bio izuzetno značajan zbog borbe za opstanak u ligi. Domaću ekipu do pobede su predvodili bivšiu Partizanovi košarkaši Marko Pecarski i Gregor Glas koji su kombinovali 50 poena.

Posle samog susreta, medijima se obratio trener Barana Mihailo Pavićevič, koji je uputio izvinjenje Marku Pecarskom, na koga prema njegovim rečima najviše viče.

Ne pamtim da sam u karijeri imao težu sedmicu za pripremu, posle izuzetno lošeg izdanja protiv SC Derbija. Pola tima je novo, ne znam kako ti novi igrači reaguju na neke stvari, i to je veliki problem. Ovde taktika ne odlučuje puno, sam tok ove utakmice to pokazuje. Mučili smo se, onda se pojavio Marko Pecarski i preokrenuo meč. On – kojem najviše vičem i sada mu je sve oprošteno. I moram da mu se izvinim, podigao je ekipu i vodio nas do pobede – istakao je Pavićević i dodao:

Svi zaslužuju pohvale, ali Pecarskog sam morao da istaknem. Kao i Glasa. Pecarski i on su preuzeli odgovornost, ali je svaki momak koji je bio na terenu dao doprinos.

Podsećamo, Pecarski je postigao 24 poena i uhvatio 7 skokova, uz šut iz gre 10/12, dok je Glas sa druge strane uz 26 poena, takođe uhvatio 7 skokova.

NAJNOVIJE VESTI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter