0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Luka Jovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ŠPANCI UDARILI NA LUKU JOVIĆA: „Najgori igrač Fiorentine!“

Objavljeno: 11.02.23 u 11:30

Nisu mu naklonjeni.

Luka Jović se nije najbolje snašao u svojoj prvoj sezoni u Fiorentini. Srpski napadač postigao je tri gola u Seriji A za sada.

Novinar španskog Asa, Viktor Gomeš, odlučio je žestoko da ‘oplete’ po Joviću u tekstu koji nosi naslov ‘Luka Jović, najgori igrač Fiorentine!‘.

Srbin se nije adaptirao na Firenci u nastavlja da bude najmanje koristan u timu. U Madridu su se nadali da će povratiti deo ulaganja kroz naredni transfer Jovića, ali njegove igre ne pomažu tome. Došao je sa idejom da bude najbolja verzija sebe u julu, a sedam meseci kasnije apsolutno nije ispunio ničija očekivanja. – napisao je novinar Asa.

FOTO: Twitter/@acffiorentina

Smatra Gomeš, da Jović ni izbliza nije uspeo da zameni Dušana Vlahovića.

Jović je u Firenci bio pod pritiskom da zameni Vlahovića, a nije uspeo ni izbliza da zaigra kao sadašnji napadač Juventusa. Zbog njegove plate od 3 miliona evra i zbog upitnih nastupa Fiorentina je razmišljala da ga proda zimus. Kada se pogleda napredna statistika i podaci veštačke inteligencije Jović je igrao Fiorentine koji najmanje donosi na terenu. – zaključio je Gomeš.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter