0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SAT OTKUCAVA – SAMPDORIJA IMA ŠEST DANA DA ISPLATI PLATE: U suprotnom preti joj oduzimanje bodova – gazda kluba smiruje tenziju!

Objavljeno: 11.02.23 u 10:43

Nije naivna situacija!

Ne cvetaju ruže u Sampdoriji, ni na terenu, ali ni van njega. Naime, tim Dejana Stankovića je u grčevitoj borbi za opstanak i po svemu sudeći, teško ćemo Sampu gledati i naredne sezone u Seriji A.

Međutim, uprava kluba iz Đenove nije isplatila plate za poslednji kvartal 2022. godine i sada su pod velikim pritiskom. Naime, ukoliko ne izmire svoje obaveze prema zaposlenima, Sampdoriji preti i oduzimanje bodova, kojih i onako imaju malo.

Ipak, dugogodišnji gazda kluba, Masimo Ferero, smiruje situaciju i tvrdi da će sve biti isplaćeno.

Nadležne fudbalske institucije neće reći ništa jer je njima u interesu da Sampdorija ostane u ligi, jer je ovaj klub od važnosti za Unesko pošto je nastao 12. avgusta 1946. godine fuzionisanjem dva kluba. – rekao je gazda Sampdorije.


Standings provided by Sofascore

Pokušava da spusti tenziju i uverava da će plate biti isplaćene.

Plate će biti, hajde da malo spustimo temperaturu ovde. Niko neće izbaciti Sampdoriju iz lige, niko neće tako nešto uraditi, jer će Sampdorija isplatiti plate. U najgorem slučaju malo će kasniti, ali ni to se neće desiti, jer dok sam bio predsednik i kada je bio „lokdaun“, sve sam redovno plaćao. Sada malo kasnim sa platama, ali pričamo sa igračima i njima je stalo do kluba. – istakao je prvi čovek kluba iz Đenove.

Sampdorija je već neko vreme na prodaju, ali bez ikakvih pomaka. Naime, prošlog meseca je bila konkretna ponuda američkog fonda Merlyn Partners, ali Ferero nije hteo da im proda klub, a objašnjava i zašto.

Neko kaže da držim Sampdoriju kao taoca, ali to nije tačno, i ako ima kupca ja sam spreman da prodam klub. Pričali su sa Amerikancima ali oni žele da ulože samo 30 miliona evra. Bord direktora koji je sada u klubu je tu već godinu i po dana i ja im stojim na raspolaganju. toliko je negativnosti oko Sampdorije, potrebno nam je više pozitie od kluba, medija i navijača. Dosta priče o oduzimanju bodova, bankrotstvu i platama. – zaključio je Ferero.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter