1
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Asvel, Euroleague basketball, Jan. 31. 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OBRADOVIĆ OPREZAN: „Sa maksimalnom koncentracijom na Borac!“

Objavljeno: 11.02.23 u 15:15

Važan meč.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sutra od 19 časova dočekuju ekipu Borca Mozzart u 19. kolu AdmiralBet ABA lige.

Svoja očekivanja pred ovaj susret izneo je i trener crno-belih, Željko Obradović.

Zeljko Obradovic, head coach of Partizan at ABA league match between kk Mega Mis and kk Partizan played at Belgrade, 05.02.2023. at Ranko Zeravica hall (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Očekuje nas novi duel protiv Borca, kluba u kojem imamo mnogo prijatelja i kojem je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna. Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice. Juče smo imali dan odmora, danas ćemo trenirati i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje. – rekao je Obradović.

Medijima se obratio i prvotimac Partizana, Alen Smailagić.

Alen Smailagic at ABA league match between kk Mega Mis and kk Partizan played at Belgrade, 05.02.2023. at Ranko Zeravica hall (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Odmorili smo se juče nakon puta i danas se pripremamo za Borac. Važno je da u meč udjemo punom snagom i da opravdamo ulogu favorita. Uprkos tome što se bori za opstanak, ekipa Borca je daleko kvalitetnija nego što to tabela pokazuje i u stanju su da svakome naprave probleme. Želimo da nastavimo pobednički niz i da u najboljem mogućem raspoloženju odemo na završni turnir Kupa. – istakao je Smailagić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter