0
Evrokup

Novica Velickovic Vasilije Pusica Dusan Tanaskovic i Vanja Marinkovic KLS Liga, Kosarkaska Liga Srbije, Partizan - Novi Pazar, Belgrade, Serbia on Maj 26. 2019. 26.5.2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

NEKADAŠNJI KOŠARKAŠ PARTIZANA IMA NOVI KLUB: Potpisao je za aktuelnog prvaka Poljske!

Objavljeno: 11.02.23 u 09:08

Zapazili su ga i reagovali.

Bivši košarkaš Partizana Vasilije Pušica potpisao je ugovor sa poljskim šampionom ekipom Šljonska iz Vroclava. Iako je sezonu počeo sa FMP-om, do raskida saradnje je došlo i pre prve zvanične utakmice.

Pušica se ipak snašao, pa je ubrzo potpisao ugovor sa Torunjom iz Poljske, gde je igrao izvanredno. On je na 10 odigranih mečeva postizao 16.9 poena po meču, uz 4.3 asistencije i 1.4 ukradene lopte. Šutirao je 50% za 2, a čak 43.2% za 3, što mu je sbeukupno donosilo 15 indeksnih poena prosečno.

Podsećamo Šlonsk nastupa u Evrokupu, gde je protekle godine igrao i sa Partizanom. Što se tiče Pušice, on je već odradio prvi trening, a svoj debi upisaće već u subotu od 20 časova.

Pušica je u svojoj karijeri nastupao i za Partizan 2019. godine.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter