0
Evroliga

(190915) -- BEIJING, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Nicolas Batum of France reacts during the third place game between France and Australia at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 15, 2019. (Xinhua/Meng Yongmin)

NAGOVEŠTAVA LI BATUM NEŠTO?: „Igrao bih u Makabiju – Zvezda može da se vrati!“

Objavljeno: 11.02.23 u 13:45

Vratiće se?

Legendarni francuski košarkaš, Nikola Batum, dao je zanimljiv intervju za Eurohoops u kojem je govorio o svojoj budućnosti u NBA ligi.

Vredno radim da bih ostao u NBA ligi. Najteže je ostati ovde, posebno kada dolazite iz inostranstva. Sledeće sezone će mi biti 16. sezona, tako da nikada ne znam hoću li imati priliku da se vratim i igram u Evroligi. Ja sam veliki fan Evrolige, i sada je često gledam. – započeo je Francuz.

Ima jasno definisan klub u kojem bi igrao ukoliko bi se vratio u Evropu.

(190907) — NANJING, Sept. 7, 2019 (Xinhua) — Nicolas Batum of France celebrates during the group L match between France and Lithuania at the 2019 FIBA World Cup in Nanjing, east China’s Jiangsu Province, Sept. 7, 2019. (Xinhua/Li Xiang)

Igrao sam u Evroligi pre nego što sam draftovan kao veoma mlad, igrao sam dve sezone, a onda sam se tokom lokauta vratio da igram u Francuskoj. Poznajem tu atmosferu u Evroligi, a odrastao sam kao navijač Makabija. Ako bih ikada birao mesto iz snova, gde bih igrao Evroligu, to bi bio Makabi. – otkriva košarkaš LA Klipersa.

Za kraj, ističe da je jako teško predvideti šta će se desiti u Evroligi i da zato voli da je gleda.

Teško je predvideti Evroligu, Real Madrid je dobar, Efes može do treće titule, a u trci su Barselona, Olimpijakos, Monako. Šest ekipa može da ostane u tom vrhu, Crvena zvezda može da se vrati u trku. Nikada ne znaš šta da očekuješ u Evroligi, zato i volim da je gledam. – zaključio je Batum.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter